Sebze yemekleri ve eti hep haşlanmış olarak mi tüketmeliyim?
Et veya etli yemeklere yağ konulmamalıdır. Eti tek başına tüketeceksek haşlama veya ızgara tercih edilmelidir. Eğer etli sebze yemeği ise yağ ilave edilmemeli, etin yağı ile pişirilmelidir. Sebze yemekleri ise kesinlikle 1 kg. sebzeye 2 Tatlı kaşığı sıvı yağ orantısı ile pişirilmelidir. Çünkü her ne kadar diyet yapıyor olsanız da vücudun bu yağa ihtiyacı vardır.
12 Aralık 2007 Çarşamba
Sebze yemekleri ve eti hep haşlanmış olarak mi tüketmeliyim?
Gönderen
Bilgi Öğren
zaman:
14:53
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder